Arvete kopeerimine – mis see on ja kuidas seda teha?

Arvete kopeerimine – mis see on ja kuidas seda teha?

Kindlasti on Teil tulnud ette olukordi, kui peate maksma või koostama kaks identset arvet. Oletame, et olete raamatupidamisettevõtte, mis saadab iga kuu oma klientidele täpselt samasuguse arve. Või on Teil mõni välismaa klient, kes tellib iga kuu samas koguses kaupu aga maksab teises valuutas.

Sellistel puhkudel on väga ajakulukas koostada iga kord uus arve. Lihtsam oleks kopeerida täpselt samasugust arvet.

Alates 2018. aasta juunist on ERPLY Booksis võimalik kasutada olemasoleva arve andmeid, et koostada uus arve. Selle funktsionaalsuse kasutamine on väga lihtne: looge lihtsalt uus müügiarve (“Müük” > “Müügiarve (Lisa uus). Valige klient/hankija. Juhul, kui olete sellele kliendile või hankijale eelnevalt arve esitanud ilmub alamenüüsse nupp “Kopeeri”. Vajutage sellele ja valige arve, mida soovite kopeerida.

Uus arvenumber genereeritakse automaatselt, aga seda saab käsitsi muuta. Süsteem “mäletab” ka valuutat, mis oli sisestatud kopeeritavale arvele. Näiteks, kui kopeerite arvet, mille valuutaks on USD, on ka uue arve valuutaks USD. Ka valuutat saab vajadusel käsitsi muuta.

Arvete kopeerimise funktsionaalsus säästab kliendile palju aega, eriti kui tegu on perioodiliste või korduvate arvetega.

 

 

ERPLY Booksi meeskond

 


taavi

Leave a Reply