Kaarditerminali maksete kinnitamine pangas

Kaarditerminali maksete kinnitamine pangas

Kaarditerminali maksete kinnitamisega seotud uuendused ERPLY Books’is

Käesoleva blogi postitusega anname ülevaate viimastest uuendustest ERPLY Books’is. Viimane uuendus on seotud kaarditerminali maksete kinnitamisega. Mainitud uuendus on tähtis nendele klientidele, kes tegelevad päevas paljude kaardimaksetega ning soovivad omada täpsemat ülevaadet, kuidas teenustasud on jaotunud. 

Mooduli eesmärk on pakkuda lahendust järgnevatele protsessidele:
– Vajadus kontrollida, kas kõik kaardimaksed on reaalselt panka jõudnud (äkki keegi märkis kaardimakse sularaha tehinguna – vahet pole kas vargus või inimlik eksimus)
– Vajadus määrata kaarditerminali kuludele automaatsemalt projekte (dimensioone)
– Vajadus lihtsamini kontrollida bilansist, millised summad kaardimaksete kontodel (erinevate osakondade lõikes) üleval on
– Vajadus fikseerida aega, millal mingi kaardimakse reaalselt laekub (salvestame selle kellaaja-kuupäeva maksele peale). Tänu sellele on võimalik seadistada raport ning kontrollida näiteks, kas mingite riikide klientide kaardimaksed jõuavad liiga hilja ja vastavalt sellele teha vajalikud muudatused/otsused.

Näiteks: Kui Teil on näiteks viis 20 EUR makset (100 EUR), kuid panka laekub 98 EUR (ehk 2 EUR on teenustasu). Siis otsige ootel makseid, valige need kõik ning kinnitage. Süsteem küsib, kuhu soovite paigutada ülejäänud raha (vaikimisi pangakulukontole). Seejärel teeb Books kande 100 EUR kaarditerminali kontole ja -2 EUR valitud kulukontole (see läheb kreeditisse ehk kokkuvõttes deebet +2 EUR).

See annab võimaluse eraldiseisvaid makseid ühendada ära koondsummana.

Kaarditerminali maksete kinnitust on võimalik siduda ka projektidega, nii et kõik vastavad teenustasud on seotud õige projektiga.

Seda, kuidas uuendust enda kontol rakendada, saate lugeda täpsemalt siit: https://www.erplybooks.com/et/juhendid/kaarditerminali-maksete-kinnitamine-pangas/

ERPLY Books’i meeskond


Karolin Luik

Leave a Reply